2016. április 11.

Április hónap vízipacija (1. rész)

Alsópáhokon található egy Víziló Paradicsom, a Kolping Hotel. Sajnos még nem sikerült eljutnom oda, de tervbe van véve. ;) Náluk található az ország legnagyobb víziló gyűjteménye, és a legcukibb házigazda is, Bobó, a víziló. Róla jelent meg nemrégiben egy mesekönyv, amit természetesen be kellett szereznem.

Forrás: https://www.facebook.com/kolpinghotel/photos/a.990755330934566.1073742206.380208675322571/990761677600598/?type=3&theater

Bobó egy nagyon aranyos fiú víziló, aki 20 éve a Kolping Hotelben éli életét. Ennek a kerek évfordulónak az alkalmából készült egy mesekönyv, ami Bobóról szól. Boldizsár Ildikó, meseterapeuta vetette papírra a történeteket, és Timkó Bíbor készítette a könyvben megjelenő rajzokat. Aki könyvbemutató hétvégéjén vásárolta/rendelte meg a könyvet, ajándékba kapott egy Bobós kulcstartót. Így nem volt kérdés, hogy mikor rendelem meg. :D



A könyv Bobó gyermekkoráról szól. Nagyon aranyos, kis rövid történetekben mesélik el Bobó születését, kiskorát, nevelkedését a hotelben és megismerkedését Mimivel. Pont esti mesének való kedves elbeszélések, amik után már alig várják a gyerekek a következő fejezetet. :)




A könyv tartalmáról nem szeretnék képeket megosztani - bár legszívesebben minden oldalt feltöltenék, mert annyira aranyosak a mesék -, mert a kiadó engedélye nélkül nem tartanám fairnek. De még mindig megvásárolható! Egyáltalán nem tartom drágának, azzal a tudattal pedig főleg nem, hogy a vásárlásokból befolyt összeget a hotel felajánlja a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítványnak.

Remélem, még sokan megvásárolják a könyvet, mert nem érdemes kihagyni!

Jó olvasgatást! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése